Prioriterad vägassistansaktör för små och stora företag

Täpp till luckorna i din försäkring, undvik avbrott i verksamheten och spara pengar när något går fel. Vår specialistkompetens ger dig den förutsägbarhet och säkerhet som ditt företag behöver.

Viking finns här för dig och din flotta dygnet runt, året runt

Som kund hos Viking kan du känna dig trygg med att vi finns vid din sida och hjälper dig med svåra vägassistanssituationer, oavsett vad det handlar om.

Bärgningsnätverk

Som ett av Nordens största transport och bärgningsföretag med över 60 års erfarenhet och ett rikstäckande nätverk av vägassistansstationer och bilbärgare finns Viking alltid i närheten.

Dedikerat team

Med ett företagsavtal hos Viking får du tillgång till vårt team för stora fordon och en särskild kundkontakt med specialistkompetens för dig som professionell aktör.

Kundtjänst

Callcenter som är skräddarsytt efter dina behov. Dygnsbemannad larmcentral, jourtelefon och kundtjänstlösningar som är anpassade till ditt företag och din bransch.

Alltid rätt lösning och avtal för ditt företag

Du behöver inte vara expert på transport eller assistans. Vi hjälper dig att hitta lösningen som skyddar din flotta, så att du inte behöver oroa dig för oväntade kostnader eller avbrott i verksamheten.

Minska risken och skydda ditt företag från oväntade kostnader

Vårt mål är att skapa en trygghet för både företaget och de enskilda medarbetarna om något skulle hända, samt begränsa oväntade ekonomiska förluster när något så småningom faktiskt går fel. Med Viking är du garanterad den kompetens du behöver när du verkligen behöver det.

Lösningar för både små, medelstora och stora företag

Oavsett om du är ett mindre företag med 5 fordon eller ett stort företag med 50 fordon, har Viking lösningar som uppfyller dina behov. Standardiserade paket för företag som vill komma igång snabbt eller individuellt anpassade lösningar med skräddarsydda rutiner.