Urladdat eller defekt batteri?

Få starthjälp dygnet runt, hela året, var du än är. Våra erfarna bilbärgare är snabbt på plats och hjälper dig att starta bilen säkert och skonsamt.

Snabb och enkel starthjälp

Med Viking är det snabbt och enkelt att få hjälp när ditt bilbatteri är urladdat. Det är bara att beställa vägassistans, så tar vi hand om resten.

Beställ vägassistans

Ring 020-100-100 eller beställ starthjälp på nätet. Våra kundkonsulter kartlägger orsaken till skadan och ordnar starthjälp åt dig.

Viking hjälper dig

Vi kommer snabbt till platsen, vanligtvis inom 60 minuter, och utför starthjälp eller batteribyte. Vid större skador bogserar vi din bil till en verkstad.

Fortsätt din resa

Våra erfarna bilbärgare är snabbt på plats och hjälper dig att starta din bil säkert och skonsamt, så att du kan köra vidare i din egen bil.

Starthjälp inom 60 minuter

Som ett av Nordens största transport och bärgningsföretag har Viking vägassistansstationer över hela landet, från längst söderut till helt i norr. Vi är vanligtvis på plats inom 60 minuter när du behöver starthjälp.

Fyra av fem gånger får vi igång din bil

Med våra specialbyggda servicefordon och erfarna bilbärgare som är utbildade i att använda den senaste starthjälpstekniken kan vi starta din bil säkert och försiktigt, så att du kan köra vidare.

1

Skadeinformation

Ange orsak till driftstoppet, registreringsnummer och telefonnummer

2

När behöver du hjälp?

Välj hur brådskande situationen är

3

Position

Dela din position

4

Hjälpen är på väg!

Vi ringer upp dig och skickar en servicebil