Viking söker franchisetagare!

Viking är på ständigt jakt efter drivna entreprenörer som kan förbättra vårt stationsnätverk i Sverige.

Du behöver inga superkrafter. Däremot behöver du ha ett genuint intresse för att hjälpa andra människor, samtidigt som du bör ha drivet att bygga upp en effektiv och lönsam bedrift. Du har en unik chans att starta en verksamhet med omsättning från första dag och få representera ett av Skandinaviens starkaste varumärken inom bärgning- och assistanstjänster.

Som en del av Viking-familjen erbjuds du ett attraktivt och lönsamt franchisekoncept, med rötter från Vikings välbeprövade koncept i Norge.

Konceptet bygger på att Viking aktivt stödjer sina lokala franchisetagare med; daglig drift, varumärkesprofilering, lokal samt rikstäckande marknadsföring, produktutveckling, fakturering, inköp och IT.

Att vara franchisetagare i Viking

Som franchisetagare i Viking har du ansvar för ditt eget företag både juridiskt och ekonomiskt. Arbetsuppgifterna innebär såväl personal- och resultatansvar, som lokal marknadsföring och kundkontakt. Är du mån om kundrelationer, är lösningsorienterad och vill skapa värde i ditt eget företag så kan detta vara något för dig!

Viking erbjuder

  • Samarbetsavtal med Sveriges ledande bärgningsföretag

  • Centralt förhandlade kundavtal

  • Digitala lösningar för ett smidigtuppdragsutförande

  • Ordentligt stöd i ett väletableratfranchisekoncept

  • Ett stort nätverk av Vikingstationer

  • Centrala utbildningsprojekt

Viking förutsätter att samtliga franchisetagare har finansieringsmöjligheter och nödvändiga certifikat.