Vägassistans Göteborg

Viking Sverige hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon eller försäkring. Det är bara att ta kontakt om du behöver snabb och trygg vägassistans i Göteborg.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak

  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Hjälp längs vägen i hela Sverige

Har du behov av vägassistans i Göteborg? Vi har lokala servicestationer och servicefordon och är snabbt på plats.

Det spelar ingen roll vilken försäkring du har, vilken sorts bil du kör eller hur stor skadan är – vi hjälper dig oavsett, i hela Sverige, även dig som inte är medlem. Ring oss dygnet runt på 020-100-100, så hjälper vi dig oavsett vad som har hänt.

Olycka eller kört av vägen?

Om du har haft oturen att köra in i en annan bil eller i ett föremål så kan vi hjälpa dig med skadorna på bilen. Mycket kan repareras på plats, men det kan hända att bilen måste tas till en verkstad. Då bärgar vi din bil och erbjuder dig en hyrbil om du vill det.

Vi hjälper även dig om du kört av vägen, eller har fastnat i ett dike och inte kommer vidare. Det är bara att ringa oss, så får du en trygg och snabb assistans.

Problem med elbilen?

Idag har allt fler gått över till hybrid- eller elbilar och det ser vi även i vårt räddningsarbete. Våra bärgare har bred erfarenhet och kunskap av hybrid- eller elbilar, och håller sig kontinuerligt uppdaterade för att kunna bistå alla bilar på vägarna.

Ett vanligt problem bland elbilar är att 12V-batteriet slutar att fungera. Det kan vi hjälpa dig med, antingen med hjälp av starthjälp eller byte av batteri. Ring Viking på 020-100-100 om du har problem med din hybrid- eller elbil. Vi ställer upp både på akuta och förbokade uppdrag.

Punktering?

Ibland kan det komma saker i vägen som punkterar eller skadar däcken. Om du märker att du tappar luft bör du köra till sidan av vägen och ta kontakt med oss. Våra bärgare i Göteborg tar dig tryggt till en verkstad.

Vi känner storstaden

Problem med bilen i storstaden? Med Viking får du det senaste inom vägassistans i Göteborg. Vi får dig effektivt tillbaka på vägen igen, så att du kan fortsätta köra tryggt och säkert.