Vägassistans Linköping

Viking hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon och försäkring. Ring oss om du behöver vägassistans i Linköping.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak

  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Vi hjälper dig oavsett tid, plats, skada och bil

Har du punktering? Eller kört av vägen? Våra bärgare kan väghjälp, har den bästa utrustningen och kan hjälpa dig oavsett skada. De känner till Linköping och de omkringliggande områdena, och är snabbt på plats för att hjälpa.

Vårt kundcenter är öppet dygnet runt hela veckan. Du kan med andra ord ringa oss mitt i natten, mitt på dagen eller på helgen – när som helst – och oavsett när kommer du att få den hjälp du behöver.

Du behöver inte oroa dig för storleken på din bil. Vi samarbetar med de främsta producenterna inom utrustning och fordon, och är alltid uppdaterade med det senaste.

Vi hjälper dig oavsett fordon

Vi hjälper allt från motorcyklar till stora bilar. Du behöver inte oroa dig för storleken på ditt fordon. Våra bärgare har utrustning och fordon som är anpassade till varje situation. På så sätt får du alltid den hjälp du behöver.

Vi ser till att underhålla och uppdatera vår utrustning så att du alltid får det senaste inom vägassistans i Stockholm. Vi vill kunna ge dig den hjälp du behöver på ett effektivt sätt, så du snabbt kan komma vidare på din resa.

Bärgare med lokalkännedom i Linköping

Våra bärgare känner till området utan och innan. Vi har även räddningsbilar som är anpassade till alla uppdrag. Du kan således vara trygg med att du får den hjälp du behöver, snabbt och säkert. Ring till Viking på 020-100-100 om du behöver vägassistans i Linköping.