Vägassistans Malmö

Viking Sverige hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon och försäkring. Ring oss om du behöver vägassistans i Malmö.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak

  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Vägassistans i Malmö, oavsett vad som har hänt

Viking Bärgningstjänst rycker ut på både stora och små uppdrag. Är du osäker så är det bara att ringa oss på 020-100 100. Det kan du göra under hela dygnet, så får du snabb och trygg hjälp. Läs mer om några av de saker vi kan hjälpa dig med.

Bilbärgning

Har din bil skadats i en olycka? Då kan vi hjälpa dig med skadorna. Vi försöker att reparera så mycket vi kan på plats, men tar även din bil till verkstad om det är vad som krävs. Då får du ett erbjudande om hyrbil under tiden.

Vi hjälper dig vidare, oavsett om du kört av vägen eller sitter fast. Vårt mål är att få dig tillbaka på vägen igen så snabbt och tryggt som möjligt.

Motorstopp

Varje dag upplever hundratals människor i Sverige motorstopp, antingen genom att bilen plötsligt stannar eller att den inte vill starta. Orsakerna är många och det är därför svårt att förebygga motorstopp. Om vintern är även bilbatteriet utsatt för kraftigare påfrestningar på grund av det kalla vädret.

Om du drabbats av motorstopp kan du kontakta din lokala Viking i Malmö. Vi kommer snabbt till platsen och hjälper dig vidare.

Punkterat däck

Föremål på vägbanan eller trottoarkanter kan leda till punktering eller andra däckskador. Om du märker att du har fått punktering så bör du hitta ett säkert ställe att parkera på och sedan ringa till oss på 020-100-100. Våra bärgare i Malmö kan hjälpa dig med din punktering.

Det är inte alla gånger som vi kan lösa problemet på plats. Då tätar vi till läckaget så att du tryggt kan köra vidare till närmaste verkstad. Vi kan även hjälpa dig med att bogsera bilen och ge dig ett erbjudande om hyrbil.

Vi hjälper dig dygnet runt

Som en av Sveriges största aktörer inom väghjälp, är vi på Viking Bärgningstjänst alltid redo att ge dig snabb och trygg assistans längs vägen, oavsett var du befinner dig och oavsett skadornas omfattning. Vi har ett stort nätverk av servicestationer och en stor flotta med specialbyggde servicefordon, så att vi alltid finns nära till hands när du behöver hjälp längs vägen.