Vägassistans Örebro

När du behöver vägassistans i Örebro, är inte Viking långt borta. Ta kontakt med oss oavsett vilken typ av problem som uppstått.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak

  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Viking hjälper dig där du är

Du kan alltid kontakta Viking. För oss spelar det ingen roll om skadan gäller en moped eller en tung lastbil, vilken försäkring du har eller vad som har hänt.

Med över 60 års erfarenhet inom väghjälp kan vi med säkerhet säga att vi är väldigt kompetenta till att lösa alla situationer vi stöter på. Viking har kontor i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Spanien. På det sättet kan vi snabbt vara tillgängliga där du är.

Oavsett orsak

Viking har erfarenhet av både små och stora skador samt olyckor, men även mer vardagliga problem som snabbt kan uppstå.

Det är inte alla som vet hur man byter ett däck, och för många kan därför ett punkterat däck vara en utmaning. En stressig vardag kan även resultera i att nyckeln blir inlåst i bilen eller bortslarvad. Viking hjälper dig att lösa även de minsta problemen.

Att köra av vägen är inte heller helt ovanligt, i synnerhet på våta och hala vägar. Vi har lång erfarenhet av att få upp bilar på vägen igen. Eventuellt tar vi dig till närmaste verkstad om fordonet skulle behöva det.

Du hittar oss i hela Sverige, och vi är din lokala partner när det kommer till vägassistans i Örebro.

Välj Viking

Behöver du hjälp med din bil? Då är vi snabbt på plats. Vi känner till området du befinner dig i och kan ta oss fram till dig överallt.

Vi har utrustning som passar till alla situationer. Ge oss information om vilken typ av fordon du kör och var du befinner dig, så löser vi resten.

Viking är experter på väghjälp. Ring oss när som helst – dygnet runt – om du behöver vägassistans i Örebro eller på andra platser i Norden.

Bärgare med lokalkännedom

Vår vägassistans i Örebro består av erfarna bärgare med god lokalkännedom. De tar snabbt reda på var du befinner dig och vad de ska göra. Kontakta oss om du behöver hjälp.