Vägassistans Stockholm

Viking hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon och försäkring. Ring oss om du behöver vägassistans i Stockholm.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak

  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Vi hjälper dig oavsett orsak

Viking hjälper dig oavsett orsak och skada. Kanske har någon krockat in i din parkerade bil? Eller så kanske du har glömt nycklarna i bilen på väg till ett möte? Vi försöker alltid att lösa problemet på plats.

Ring oss när som helst på 020-100 100 eller beställ vägassistans online. Vi kan erbjuda vägassistans i Stockholm. Detta gäller både om du har försäkring eller ej – hos oss får du god service till lågt pris oavsett. Vårt servicekontor är öppet dygnet runt hela veckan, och det kommer alltid finnas någon som kan svara och hjälpa dig.

Vi hjälper dig oavsett fordon

Vi hjälper allt från motorcyklar till stora bilar. Du behöver inte oroa dig för storleken på ditt fordon. Våra bärgare har utrustning och fordon som är anpassade till varje situation. På så sätt får du alltid den hjälp du behöver.

Vi ser till att underhålla och uppdatera vår utrustning så att du alltid får det senaste inom vägassistans i Stockholm. Vi vill kunna ge dig den hjälp du behöver på ett effektivt sätt, så du snabbt kan komma vidare på din resa.

60 års erfarenhet

Våra bärgare har lokalkännedom och flera års erfarenhet. Med 60 år i branschen kan vi med trygghet säga att vi kan vägassistans. Vi känner till huvudstaden och kommer hitta fram till dig både snabbt och effektivt.