Vägassistans Umeå

Viking Sverige hjälper dig när som helst och var som helst, oavsett skada, fordon och försäkring. Ring oss dygnet runt om du behöver snabb och säker vägassistans i Umeå.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak

  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Viking hjälper dig oavsett vad

Har du varit med om en olycka, har din bil slut på bränsle eller har du fått en punktering? Det spelar ingen roll vad problemet är, vi hjälper dig att snabbt och säkert komma tillbaka på vägen. I de flesta fall kan vi lösa problemet där du är. Vi har servicefordon som är utrustade med allt som behövs för att lösa de flesta problem, stora som små, och bilbärgare som har stor kunskap och kompetens. Om det ändå skulle vara så att man måste ta bilen till en verkstad, så hjälper vi dig även med detta.

Din lokala vägassistans

I mer än 60 år har Viking hjälpt förare i Norden. Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp är vi snabbt på plats. Vi känner till området du befinner dig i och kan nå dig, oavsett tid på dygnet eller körförhållanden. Vi har utrustning för att lösa de flesta problem där du befinner dig och känner till både vägarna och verkstäderna i området, om detta skulle behövas.

Viking är experter på vägassistans – ring oss på 020-100 100 om du behöver hjälp.