Vägassistans Uppsala

Viking erbjuder vägassistans och finns där du är – i hela Sverige, 24 timmar om dygnet, året runt. Vi erbjuder vägassistans i Uppsala oavsett skada och fordon.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak

  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Viking hjälper dig oavsett

Har du kolliderat med en annan bil eller något i omgivningen? Eller är batteriet tomt och laddningsmöjligheterna få? Det finns många anledningar till att man kan behöva assistans på vägen, särskilt i Norden. Viking erbjuder vägassistans i Uppsala till alla som har behov av hjälp – oavsett vad som har inträffat.

I 60 år har vi på Viking jobbat med att lösa mobilitetssituationer i Norden och hjälper dig som har haft otur i trafiken tillbaka på vägen, eller till närmaste verkstad.

På grund av det har vi blivit den samarbetspartnern som de flesta bilproducenter och försäkringsbolag föredrar.

Dygnet runt, året runt

Olyckor sker hela tiden, men man vet aldrig när. Det är därför viktigt att du har hjälp tillgänglig varje dag, hela veckan, året runt. Med Viking Sverige får du just det. Du kan ringa oss dygnet runt så hjälper vi dig snabbt och tryggt tillbaka på vägen.

Vi är alltid förberedda och klara när olyckan är framme, oavsett hur stor den kan vara. Vi försöker alltid att reparera på plats, men tar dig även till närmaste verkstad om det behövs. Vi har många lokala servicestationer i hela Sverige, så att du kan få hjälp oavsett var du är.

Bärgare som känner Uppsala

Hör av dig om du behöver hjälp i Uppsala eller närområdena. Vårt servicekontor skickar snabbt en lokalt känd bärgare dit du befinner dig. Vår vägassistans i Uppsala löser det mesta på plats.