Vägassistans Västerås

Viking erbjuder vägassistans i Västerås och finns där du är. Vi hjälper dig dygnet runt i hela Europa, oavsett vad som har hänt och oavsett vilken bil du kör.

  • Snabb bärgning av alla typer av fordon

  • Väghjälp dygnet runt, hela året, oavsett orsak

  • 4 av 5 bilar repareras på plats

Detta är Viking Sverige

Viking är en räddningstjänst med 60 års erfarenhet i branschen. Under de här åren har vi arbetat upp en kunskap och kompetens som har gjort oss ledande inom väghjälp i Norden. Vi hjälper dig dygnet runt.

Våra kontor ligger i Köpenhamn, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Alicante, och med hjälp av vår samarbetspartners når vi ut till tusentals förare i nöd varje dag, även på många andra ställen än de som nämns ovan.

Vägassistans for privatpersoner

Viking är din lokala räddningstjänst i trafiken. Vi bistår dig snabbt på plats, oavsett om du råkat ut för en olycka, fått motorstopp eller punktering.

För att kunna hjälpa dig så effektivt som möjligt har vi utvecklat ett eget servicebilkoncept med vägservicefordon som utrustats med tillräckligt med verktyg för att lösa problemet längs vägkanten. Skulle problemet inte lösa sig på plats, så är fordonet utrustat med en dolly som enkelt kan frakta din bil till verkstaden.

Priset på våra tjänster beror på arbetet som utförs, i tillägg till hur svårt det är att ta sig till räddningsplatsen. Har du försäkring så täcks vår tjänst av den.

Vägassistans för företag

Viking erbjuder även vägassistanstjänster för företag i Västerås. Tjänsterna inkluderar service- och jourtelefon, transport och förvaring, teknisk assistans, medicinsk assistans och tungbärgning. Kundcentralen är öppen dygnet runt, hela året.

Vi känner Västerås

Kontakta oss om du behöver hjälp på vägen. Du kan vara säker på att vi känner till Västerås med omnejd väl. Vi hjälper bilister längs dessa vägar varje dag. Hos oss kan du vara helt säker på att du inte får vänta.