Teknisk assistans

Viking har lång erfarenhet av bärgning- och väghjälpstjänster för den nordiska försäkrings- och bilmarknaden.

Vi skräddarsyr totalkoncept gällande bärgning och väghjälp anpassade för ditt företag och dina kunder. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Vårt mål är att du ska nå ditt mål

Vårt mål är att du alltid ska nå fram till ditt mål, oavsett vart du än befinner dig. Vi arbetar nära dig som företagskund och tillsammans utvecklar vi innovativa tjänster, lösningar och system för att kunna leverera den totalekonomiskt bästa lösningen för ditt företag och dina kunder.

För att kunna leverera den bästa lösningen för dig som kund har vi utvecklat en app som gör att du alltid når oss med endast ett par knapptryck. I appen kan du påkalla assistans och vi kan enkelt hitta dig via GPS-spårning om du inte har lokalkännedom i det område du befinner dig i.

Lätt och Tungbärgning

Viking strävar efter att vara en kompetent och effektiv bärgning och väghjälpsaktör för alla involverade parter och detta oavsett fordonstyp. För många ger vintervägarna i Skandinavien upphov för stora utmaningar, och när det gäller tungbärgning är därför de vanligaste anledningarna till bärgning just fastkörning och avåkning.

Vi kan erbjuda koncept speciellt framtaget till företag både på lätt- och tungsidan. En enklare och mer kostnadseffektiv trygghet i vardagen är det vi önskar skapa på vägarna runtom i Norden.